Главная / Музыка / Марія Бурмака розповіла про свою історію кохання з полярником

Марія Бурмака розповіла про свою історію кохання з полярником

Українська співачка Марія Бурмака презентувала кліп на пісню “Якби ми”. Це історія кохання двох людей, які знаходяться у різних просторах. Вона – у своїй затишній творчій квартирі, в вікно якої світить яскравою сонце, вентилятор ледве рятує від спеки. Він – мандрівник перебуває на станції полярників. У його кімнаті висять фотографії та карти, по кутах: радіо – станція, дерев’яне ліжко, примус. Єдине, що дає можливість спілкуватись героям – магічка поштова скринька. Через віконце якої Марія передає своєму другу милі дрібнички, що символізують її турботу та увагу. Він у відповідь теж дарує співачці свої знаки уваги.

“Якщо людина любить, то неважливі навіть простір і час, – ділиться думками Марія Бурмака. –  Твоя любов відчувається і повертається теплом у відповідь. Хай навіть через фантастичний телепортаційний канал. Але навіть якщо в один момент ти врешті залишиш все і вирушиш до коханого… Ви можете розминутись! Бо він якраз в цей час може вирішив, що більше не може без тебе ані хвилини”.

Режисером цієї світлої і трохи комічної історії став режисер Олег Борщевський, оператором – Дмитро Перетрутов.

“Якби ми” – це маленька романтична історія про те, як двоє таких далеких людей врешті знаходять один одного.

 

Проверьте так же

I Can’t Stop: TVORCHI випустили перший трек з майбутнього альбому!

Гурт TVORCHI, який не так давно потужно представив Україну на найбільшому пісенному конкурсі “Євробачення” презентував …

%d такие блоггеры, как: