Главная / Персонажи / МУЗИКАНТИ ГРУПИ FONTALIZA «ВІДЧУЛИ» ГОСТИННІСТЬ КИЄВА

МУЗИКАНТИ ГРУПИ FONTALIZA «ВІДЧУЛИ» ГОСТИННІСТЬ КИЄВА

1Горлівська рок-група FONTALIZA, отримавши певний «аванс» у вигляді виступу на «розігріві» ювілейного концерту ОКЕАНУ ЕЛЬЗИ в Києві 21 червня 2014-го року, переїхала до Києва і з того часу активно гастролювала містами України, готуючи паралельно новий пісенний матеріал. Музична критика та фани трошки «втомилися», чекаючи нових студійних записів гурту. Насправді, ще у травні минулого року в «лабораторії» групи почалася робота над новим альбомом, сингл з якого (під назвою «Відчувай») було завершено в середині лютого.

FONTALIZA не ставила собі спеціальне завдання раптом заспівати українською, хоча така ідея була десь на бек-граунді свідомості. На черговій репетиції продюсер Віталій Климов, який зараз допомагає хлопцям, звернув увагу під час виконання «каверу» пісні ДИМНОЇ СУМІШІ, що вокал Павла Холошева українською звучить досить органічно. Тож ідея «виплила на поверхню». До тексту доклала руку донецька поетеса та друг групи Наталя Гаджи, зробивши початковий варіант лірики, який потім вже доробив Павло.

Павло Холошев: «Вiдчувай» – пісня, над якою ми довго працювали. Це був своєрідний виклик для нашої команди. Пошук золотої середини між тим, що ми хочемо грати як незалежні музиканти, і тим, що буде сприйнято більш широкою аудиторією…

Загалом сингл є результатом роботи багатьох київських відомих фахівців. Продюсером треку є Максим Смоголь, музикант групи US. Демо-запис було зроблено Юрієм Смаліусом («Brit Records»). У студійному записі допомагав звукорежисер ОКЕАНУ ЕЛЬЗИ Олександр Костін.

Мастеринг треку зробив відомий продюсер Віталій Телезін. Частину запису було зроблено на київських студіях «Звукоцех», «Baker Street» та « Mango Music». Певну технічну підтримку надав Палац культури «Україна» та персонально його директор Роман Недзельський. Можна вважати, що Київ поставився максимально гостинно до музикантів.

Павло Холошев: Ця пісня – про боротьбу із самим собою та з труднощами, які виникають на нашому шляху. За своє щастя треба боротися і дорога до нього часто проходить через незручності та дискомфорт. Крізь стіни та урагани. Але якою б темною не була ніч, за нею завжди приходить ранок, світанок та нова надія.

ITunes https://itunes.apple.com/ua/album/vidcuvaj-single/id1086127486

Проверьте так же

У Києві відбувся масштабний благодійний аукціон.

Одна з головних благодійних подій цього року щойно завершилася в столиці України. Історія про солідарність …

%d такие блоггеры, как: