Главная / Афиша / Дзидзьо стал членом жюри шоу «Україна має талант. Діти» на СТБ

Дзидзьо стал членом жюри шоу «Україна має талант. Діти» на СТБ

unnamedДетский сезон шоу телеканала СТБ «Україна має талант», премьера которого выходит в эфир уже в эту субботу 27 февраля в 19:00, удивит обновленным составом жюри: к судьям проекта присоединился мегапопулярный украинский певец и лидер группы DZIDZIO.

«Дзідзьо і «Україна має талант. Діти» – це дуже гарне поєднання, бо я сам як велика дитина. Крім того, у фан-клубі гурту DZIDZIO багато маленьких прихильників. Я дуже люблю дітей і впевнений, що до них треба ставитися так само, як до дорослих. Зовсім маленькі дітки знаходяться на якійсь своїй, особливій «хвилі», мені дуже цікаво слухати, що вони говорять і спостерігати за ними.
На зйомках шоу я пережив прекрасний період з талановитими дітьми, у яких багато чому навчився. Хочу подякувати Ігорю Кондратюку та Славі Фроловій, за те, що вони мені допомогли так легко і швидко влитися в їх колектив, а також каналу СТБ за те, що роблять такі шоу, за те, що дають можливість дітям показувати свій талант на всю Україну»,
– говорит артист о своем новом амплуа.

Итак, ждите сезона больших неожиданностей в премьере нового шоу «Україна має талант. Діти» на телеканале СТБ с 27 февраля, каждую субботу, в 19:00!

Проверьте так же

У Києві відбулася прем’єра стрічки «Вересень» із Миколою Вереснем та Лесем Подерев’янським

В Осередку «Кіноспільнота» у столичному Будинку кіно відбулася прем’єра чорної треш-комедії «Вересень». Стрічку представили учасники …

%d такие блоггеры, как: