Главная / Музыка / СКАЙ перетворили фан-зустріч на справжню транспортну пригоду

СКАЙ перетворили фан-зустріч на справжню транспортну пригоду

СКАЙ перетворили фан-зустріч на справжню транспортну пригоду (91)У п’ятницю, напередодні дня Києва, популярний український гурт влаштував незвичну подорож міським трамваєм-кафе у компанії найвідданіших прихильників. Дорожню романтику з гітарами та співом «підкріпила» травнева злива, яка розпочалась одразу ж після початку подорожі.

«Ідея з «трамвайником» виникла у нас зовсім випадково. Одного разу згадували молодість, студентські роки, коли ми їздили на трамваї по місту, і я запропонував якось повторити. Вкотре переконався, що зі мною працює найкреативніша команда, разом з якою ми і розвинули саму ідею у справжню фан-зустріч. Хочу підкреслити, що саме такі акустичні квартирники-травмайники несуть в собі певну музичну романтику. Трохи стираються кордони «слухач-артист», стаєш просто гарними знайомими, з ким тобі приємно провести вечір. Я надзвичайно вдячний усім, хто підтримав нас. Обіцяємо, повторимо обов’язково!», – прокоментував Олег Собчук.

Зустріч проходила в рамках Ukrainian Music Week, музичної платформи, яка об’єднує всю музичну культуру воєдино.

Фотограф: Миха Хайкин

Проверьте так же

I Can’t Stop: TVORCHI випустили перший трек з майбутнього альбому!

Гурт TVORCHI, який не так давно потужно представив Україну на найбільшому пісенному конкурсі “Євробачення” презентував …

%d такие блоггеры, как: