Главная / Музыка / Прем’єра в Мережі: співачка Sasha Ray виконала пісню через 20 років після її написання, автором якої виступила Lama

Прем’єра в Мережі: співачка Sasha Ray виконала пісню через 20 років після її написання, автором якої виступила Lama

Sasha Ray1_logo_iTunesУкраїнська співачка Sasha Ray презентувала в Мережі музичну новинку. Автором романтичної композиції «Мечта» виступила Наталя Дзеньків, більше відома як Lama.

«Як приємно усвідомлювати, що в моєму репертуарі з’явилася справжня пісня-перлина, адже її витоки – реальна історія однієї з найбільш проникливих українських виконавиць! Впевнена, що наш творчий тандем з Lama знайде позитивні відгуки у серцях слухачів. Нехай це літо подарує кожному, хто шукає, своє кохання », – каже Sasha Ray.

Саундпродюсером композиції «Мечта» є Віталій Телезин, який відомий своєю багаторічною співпрацею зі співачкою Lama.

«Якось знайшла у своїх студентських нотатках текст пісні про дівочі мрії зустріти справжнє кохання та вирішила покласти його на музику. А минулого року, коли ми познайомились з Sasha Ray, пісня їй дуже приглянулась, тому я вирішила допрацювати цю композицію в нехарактерному для мого репертуару музичному стилі. Впевнена, що цей трек буде надихати усіх дівчат на щастя в особистому житті, які ще не знайшли своєї другої половинки», – делится Lama.

Нагадаємо, що Sasha Ray відома своїми композиціями «Тебя мало», «Пол часа» і «Боль-любовь», остання з яких була записана в дуеті з Дмитром Клімашенко. Відзначимо, що пісня «Мечта» вийшла в російському варіанті, як і попередні роботи виконавиці.

Проверьте так же

I Can’t Stop: TVORCHI випустили перший трек з майбутнього альбому!

Гурт TVORCHI, який не так давно потужно представив Україну на найбільшому пісенному конкурсі “Євробачення” презентував …

%d такие блоггеры, как: