Главная / Афиша / Гурт С.К.А.Й. відправляється у світовий тур «15 років з вами»

Гурт С.К.А.Й. відправляється у світовий тур «15 років з вами»

Гурт С.К.А.Й. відправляється у світовий тур «15 років з вами»Популярний український рок-гурт вперше відвідає з концертами міста Лондон, Дублін та Париж. Виступи заплановано на кінець лютого.

«В минулому році ми відвідали декілька міст Канади, і були приємно вражені реакцією публіки. Цього разу ми розширюємо географію. Нарешті ми можемо анонсувати наш європейський тур столицями Англії, Ірландії та Франції! Українці закордоном та слухачі, яким імпонує музика гурту С.К.А.Й., запрошуємо вас на наші виступи! Презентуємо вам декілька нових треків, та зіграємо вже давно відомі хіти. Зустрічаємо весну разом!» – прокоментував Олег Собчук.

Частина коштів від реалізації квитків в кожному місті, де відбуватиметься концерт, піде на підтримку постраждалих в зоні АТО, якими опікуються наступні організації: в Лондоні – ARMY SOS UK, в Дубліні – Ukrainian Connection, в Парижі – Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе.

Отож, чекаємо усіх:
26 лютого – Лондон (Англія)
27 лютого – Дублін (Ірландія)
28 лютого – Париж (Франція)

Проверьте так же

У Києві відбулася прем’єра стрічки «Вересень» із Миколою Вереснем та Лесем Подерев’янським

В Осередку «Кіноспільнота» у столичному Будинку кіно відбулася прем’єра чорної треш-комедії «Вересень». Стрічку представили учасники …

%d такие блоггеры, как: